MI SMO PROFESIONALNI FILMSKI TIM

|  n g e   P  r o d u c t e u r   zeli da vam da svoje vestine vama na usluzi za veoma kvalitetan film i da poveca komunikaciju.

Nasa produkcijska kompanija je u mogucnosti da napravi vas korporativni film na savremen nacin,efikasan ,dinamican i uvek sa ciljem da pokaze vasu poruku sto je moguce efikasnije.

Svi tehnicari u nasem timu su iskusni profesionalci iz filmske industrije.Ovo daje vasem filmu svu komunikaciju i estetsku moc koju ocekujete od njih.

Sa vasom direktivom i nasim savetom,zajedno cemo odrediti kako da realizujemo i kako da integrisemo ovaj film u marketinsku/ komunikativnu strategiju.

Koncepcija,pisanje teksta,pocetak,trazenje lokacije,snimanje,editing,odredjivanje boja,dizajn pokreta,muzicka kompozicija,dizajn zvuka i mixing:mi dajemo svo nase znanje da vas film ima najbolji uticaj na vase klijente i zaposljene.

Korporativni film dozvoljava vam da stavite vasu kompaniju na scenu,vasu aktivnost,vase umece kroz igrani film ili ozbiljni ali pre svega-mocan.

Sublimirajte vase slike!To je nas cilj.Za ovu svrhu mi vam nudimo nas tim i nasu opremu koja je najprefinjenija na trzistu.

                                                                                

I nase vestine

icon
Filmmakers

specijalizovani u fictions,dokumentarnim ili reklamnim filmovima

icon
Kompozitori

sposobni da daju pravi podstrek vasim proizvodima

icon
Scriptwriters

da napisu vase snove

 
icon
Glumci

da predstave vasu kompaniju

 
icon

Zelim da oglasim svoju kompaniju sa veoma kvalitetnim filmom